Welkom
Onze vereniging
Gebouw en route
Avondje schieten
Contactformulier


Gebouw en route           

Eind jaren negentig hebben de toenmalige leden besloten om een zelfstandige schietaccomodatie te gaan bouwen. Geheel in eigen beheer en met eigen middellen hebben ze een hypermoderne schiet accomodatie tot stand gebracht waarop vele verenigingen uit de buurt en zelfs van ver daarbuiten jaloers kunnen zijn.

 

Het is een van de mooiste accomodaties van Nederland

Ons gebouw is een hypermoderne schiet accomodatie, voor zowel valide als voor sporters met een beperking. Ons gebouw is dan ook geheel aangepast , van toilet, parkeerplaats , brede deuren en zelfs professionele begeleiding.

Ieder lid is mede eigenaar van het gebouw en ook iedereen heeft een sleutel, zodat men kan trainen wanneer men wil. Toen men het gebouw ging realiseren had deze vereniging ongeveer 27 leden.  Maar het maakte de laatste jaren een enorme groei door zodat het huidige ledental uitkomt op ongeveer 85, en dat aantal is nog steeds stijgende.

 

Waar kunt U ons vinden?

De schietbaan van Ontspanning ligt aan de rand van Sint Oedenrode in Sportpark de Kienehoef, naast Basic fit  en de manege, tegenover de ingang van de camping.

Adres:  Bremhorst 8

               5491 LR  Sint Oedenrode

               Tel: 0413-478815                                                     

               

 

           


 

 

Routebeschrijving naar Doele “Ontspanning”

Vanuit Veghel  A 50 volgen naar afslag Sint Oedenrode,bij rotonde rechtsaf, doorrijden tot volgende rotonde, rechtdoor, bij volgende rotonde rechtsaf richting Schijndel, bij Novadic (kasteel) na ± 1 km linksaf (Schootsedijk), de tweede verharde weg links (Zwembadweg), dan de eerste verharde weg links (Bremhorst), aan het einde van deze weg aan de rechterzijde (net door de bocht)

Vanuit Eindhoven  A50 afslag Sint Oedenrode nemen, dan over de A50 bij rotonde rechtdoor, doorrijden tot volgende rotonde, rechtdoor, bij volgende rotonde rechtsaf richting Schijndel, bij Novadic (kasteel) na ± 1 km linksaf (Schootsedijk), de tweede verharde weg links (Zwembadweg), dan de eerste verharde weg links (Bremhorst), aan het einde van deze weg aan de rechterzijde (net door de bocht).

Vanuit Schijndel  richting Sint Oedenrode, 1,5 km voorbij camping sport de Wit Rechtsaf(Novadic) (Schootsedijk), de tweede verharde weg links (Zwembadweg), dan de eerste verharde weg links (Bremhorst), aan het einde van deze weg aan de rechterzijde (net door de bocht).

Vanuit Best randweg Sint Oedenrode volgen richting Schijndel, tot Novadic (kasteel) na ± 1 km linksaf (Schootsedijk), de tweede verharde weg links (Zwembadweg), dan de eerste verharde weg links (Bremhorst), aan het einde van deze weg aan de rechterzijde (net door de bocht).

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Handboogvereniging Ontspanning
p/a Boskantseweg 6

5492 BW  Sint Oedenrode

 

hbvontspanning@gmail.com

 

 

 

 

 

 

                                                          Vragen of problemen in verband met deze website kunnen worden gericht aan de webmaster
                                                                               Copyright © hbvontspanning 2009. Alle rechten voorbehouden.